Type Here to Get Search Results !

reklam

Mobile Legends yeni kahraman - Paquito geldi

Mobile Legends yeni kahraman - Paquito geldi

 👉 Öncelikle şunu belirtmeliyim ki yeni hero Paquito Türkiye server'ına gelmemiştir.👈



Paquito geldi
paquito yeni kahraman

Heronun tam adı Paquito the heavenly fist'dir. Mobile legends yeni hero deneme sunucusuna geldi. Yakın zamanda türkiye sunucusuna gelmesini umuyorum. Yeni hero Paquito 'nun ilham kaynağı box'tur diyebiliriz. Bu bakımdan Chou'ya zorlu rakip olabilir. Bir dövüşçü olan Paquito çok yüksek dayanıklılığa sahiptir. Paquito'nun bu özelliği ile tank olarak seçilip oynamak mantıklı olabilir.
Edindiğim bilgilere göre saldırı özellikleri bir dövüşçü için düşük ama bu Paquito'nun çok az hasar vereceği anlamına gelmez. Başka bir dezavantajı ise temel saldırılarının çok etki vermemesidir. Bu bilgilerin doğruluğunu türkiye sunucusuna gelınce hep birlikte test edeceğiz. 
Yabancı kaynaklardan edindiğim bilgi doğrultusunda Paquito saldırı gücü eksikliğinin üstesinden gelmek için yüksek bir beceriyle heroyu yönetmeliyiz.
Paquito yüksek zorluk seviyesine sahiptir. paquito herosunda uzmanlaşabilmek için bolca pratik yapmanız gerekir.


paquito
paquite yeni kahraman
Paquito Beceri

Pasif - Şampiyon Duruşu: Paquito, hedefine Temel Saldırılar veya becerilerle hasar verdiğinde bir yük kazanır. 4 yüke ulaştıktan sonra, Paquito bir sonraki becerisini artırmak ve bekleme süresini sıfırlamak için Şampiyon Moduna girecek. Paquito'nun becerisi daha fazla hasar verecek ve daha yüksek temel Saldırı Hızına sahip olacak.

1.Beceri: - Savuşturma: Paquito bir an için Savuşturma Moduna girer, alınan hasarı azaltır ve bir an için Hareket Hızını artırır. Revizyon: Paquito ileri doğru saldırarak hedefine Fiziksel Hasar verir.

Şampiyon Modu: Savuşturmanın süresini uzatın ve Hasar Azaltmayı artırın. Paquito daha sonra daha yüksek hasarla bir kanca vuruşu yapar.

2.Beceri:- Jab: Paquito ileri atılır ve Jab'ı fırlatarak menzil içindeki yakındaki düşmanlara Fiziksel Hasar verir.

Şampiyon Modu: Jab Paquito'nun hasarını artırarak, menzil içindeki yakındaki düşmanlara daha yüksek Fiziksel Hasar verir.

Nihai - Yok Etme Saldırısı: Paquito, önündeki tüm rakiplere bir Dirsek Darbesi atarak Fiziksel Hasar verir ve onları belirlenen konumlarına geri savurur. Paquito daha sonra Haymaker'ı fırlatarak Fiziksel Hasar verir ve geri adım atmadan önce hedefi yavaşlatır.

Şampiyon Modu: Hedefi püskürttükten sonra Paquito, bir Kanca fırlatarak Fiziksel Hasar verir ve onu yavaşlatmak yerine havaya gönderir.



Oyunu indirmek için Linke tıklayınız

Kategori

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

reklam

reklam

reklam